tisdag 23 februari 2010

Jobbkaffe

Tills dess att jag hittar en till bra handkvarn så får min KYM bo på jobbet. Att kunna göra en presskanna på specialkaffe istället för att hälla upp en kopp surkaffe som stått på värmeplattan halva dagen är något som lättar upp även den tyngsta arbetsdagen.


Att man sen fick en semla till kaffet var inte så dumt det heller, lägg till det faktum att det var fredag när bilderna togs så har vi en riktigt schysst arbetsdag.

Nu är man dock mitt i veckan igen men som tur är finns kaffet där varje dag.....


Hur löser du jobbkaffet?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Inte jobb kaffe men studentkaffet är 4 kr koppen med en delicato gobit till för att dränka smaken ;) Näe, termos blir det när man är sugen på specialkaffe på skolan, funkar fint men otroligt viktigt att ha kliniskt ren termos.

Andreas sa...

Hur länge håller kaffet bra temp och smak i en termos?

Unknown sa...

Typ någon timme, mer än så brukar jag inte vänta.
Har dock märkt att det smakar metall ibland och är det lite lite slarvigt diskat smakar det bara riktigt illa...
Framför allt med "finare" kaffen typ esmeralda eller liknande.

Peter sa...

Som konsult har jag inte belamrat kunden helt med kaffegrejer ännu. Dock, när jag får ett riktigt ställe att sitta på så är det guldfilter och handkvarn som gäller.

Har iaf fått genom att kunden numera skaffat en kaffemaskin med inbyggd kvarn. Det blir åtminstone bättre, även om det inte når riktigt ända fram.

Andreas sa...

Haha som ringar på vattnet sprider kaffenörden sitt budskap.

Guldfilter är något som jag fortfarande inte riktigt har bemästrat, jag brygger i det alldeles för sällan för att kunna uppnå ett någorlunda jämnt resultat.

iblande blir det sagolikt och ibland blir det katastofalt dåligt.

Skicka en kommentar