Det var alldeles för längesedan jag koppade sist, så förra veckan blev det en liten hemma-koppning för att stilla behovet.
4 Kaffen, rostade för koppning, stod på menyn.
Hama, Yirgacheffe, Etiopien
Fazenda Camoncim, Pedra Azul Espirito Santo, Brasilien
Hacienda La Esmeralda Geisha, Boquete, Panama
Indisk tvättad Robusta.
Riktigt kul att få färska upp minnet, ska försöka koppa mer och framför allt lära mig mer.
3 kommentarer:
Hur var robustan? (Av ren nyfikenhet inte för att provocera någon) ;)
Ingen höjdare härsken bränd unken står det i mina anteckningar, en mkt obehaglig eftersmak som satt kvar länge tyvärr.
Ja ja,men tänk hur denna smaken förändras när du blanda med lite Geisha eller Hama.
Att blanda jordgubber med s...t kan faktiskt bli magiskt för samtliga!
Skicka en kommentar